Tre veckor innan ett skolparty

Planera detaljerna
Forskning Pinterest, bloggar och tidskrifter för dekoration och festideer som binder in med ditt tema på ditt skolparty.

Utforma ett program
Försök att komma med ett grovt schema för din fest. Förutom att kontrollera om du har tillräckligt med aktiviteter för ditt evenemang, kommer det också att ge dig en allmän översikt över hur festen ska utvecklas skolparty.

Lägg dina beställningar
Efter att ha lagt dina stora beställningar är det dags att fokusera på de små sakerna. En tårta, DIY dekorationer, och fest gynnar är alla populära på skolparty.

Skapa en sittplan, om det behövs
Detta är väl värt att överväga om du har mer än 50 gäster. Var noga med att placera människor jämnt mellan dem de känner och de de inte känner, för att försöka uppmuntra blandning. Kolla in vårt blogginlägg om sittplatser för fler ideer på skolparty!

En vecka innan:
Uppföljning av skolparty
Ring eller maila gäster som ännu inte har svarat på din inbjudan.

Avsluta DIY-projekt
Gör dina egna dekorationer eller slutför din festplan? Att bjuda in dina hjälparvänner kan göra en rolig förfest!

Gör en partyspellista
Musik sätter tonen för resten av din fest. Sikta på att få golvet fyllt tidigt, men slösa inte alla dina största spår i början! Bygg atmosfären samtidigt som du håller saker optimistiska.

Bekräfta Alla leveranser och upphämtningar
Kontrollera att du har beställt allt du behöver och att det kommer fram före den stora dagen före skolparty.

Prata med grannarna
Om du är värd för en fest hemma, checka in med grannarna för att låta dem veta att det kommer att finnas en fest som äger rum. Kommunicera med dem för att se om de har några specifika gränser eller önskningar, eller låta dem planera att gå ut själva. Naturligtvis kan du alltid bjuda in dem till festen också på skolparty!