IPTV: hundratals användare fångas, kidnappad med fängelse och böter

Visst IPTV världen är ett hållbart alternativ om man tänker på det inte ur rättslig synvinkel. I själva verket finns det inget lagligt i denna värld, eftersom det är en ny och ytterligare nedgång i purer piratkopiering. Det finns många användare som använder denna metod för att titta på matcher för varje sport, filmer av alla slag och innehåll på begäran nästan gratis.

IPTV är i själva verket ett bra resultat för alla dem som har valt att överge världen av betal-TV, den lagliga. Men många människor har fångats på sistone, och de kan riskera det riktigt stort.

För att få de bästa erbjudandena från Amazon, här är vår officiella Telegram kanal. Klicka här för att komma in.

IPTV: många användare som fångas på bar gärning riskerar nu fängelse, en mycket hög böter och beslag av materialet

Många italienska användare har fångats, och nu riskerar de förutom fängelse och tunga böter även beslag av de enheter som används för visning. Smartphones, datorer och avkodare kan därför stjälas från de tilltalade. Luigi De Siervo, i Serie A-ligan, talade i frågan:

” Lyckligtvis bor vi i ett civiliserat land, där de som gör misstag betalar. Grattis till finansgardet och den rättsliga myndigheten för det stora resultat som uppnåtts med denna operation”, säger De Siervo. I månader har Serie A League förklarat krig mot piratkopiering eftersom det är ett kriminellt fenomen som ofta drivs av användare som inte känner till det brott de begår och de allvarliga konsekvenser de står inför. Idag, för första gången, mer än två hundra konsumenter har rapporterats, detta faktum utgör en epokgörande vändpunkt i kampen mot detta gissel, för att skydda alla klubbar och fans som ärligt prenumerera för att titta på matcherna i vår liga