Varför Människor leasar Bilar?

Här är några populära skäl:

Det är billigare: med det stigande detaljhandelspriset på många av dagens bilar är leasing ofta det billigaste sättet att få ett nytt fordon. Leasingavtal tenderar att kräva lägre handpenningar och lägre månadsbetalningar än bilköp.

Ett leasingavtal är också ett bra sätt att få en trevligare ny bil för mindre pengar än du skulle behöva betala för att köpa den. Det finns en lägre kostnad för underhåll: leasing slutar vanligtvis innan bilar kräver stor service eller nya däck, så underhållskostnaderna är vanligtvis låga.

Hyrda fordon är nästan alltid under den ursprungliga fabriksgarantin, så ägarna behöver inte oroa sig för kostnaderna för reparationer — så länge de är problem som omfattas av garantin. Du kan ha en ny bil med några år: vissa människor vill alltid vara i den senaste och bästa nya bilen.

Leasingavtal, vanligtvis i tre år, erbjuder en snabbare vändningstid än standardköpscykeln, vilket är ungefär sex år. Leasingavtal är också lättare att avsluta, När leasingperioden är klar.

Förutsatt att det inte finns någon över körsträcka eller överdriven skada avgifter, kan du släppa av hyrda bilen och gå vidare till vad som är nästa-vilket förmodligen är ett annat leasingavtal. Det här är mycket lättare än att köpa en bil med en lång låneperiod och tröttande av bilen innan lånet betalas ut — speciellt om du är skyldig mer på bilen än vad det är värt. Det kallas att vara “upp och ner”, och det är inte kul.

Våran källa för denna artikel: LeasaBil.nu