Tjäna pengar på Affiliate Marketing

Oavsett om du har en webbplats eller fortfarande drömmer upp idéer för en blogg, kan du också titta på att tjäna pengar på affiliate-marknadsföring. Med affiliate-marknadsföring samarbetar du med varumärken och företag inom innehållet på din webbplats. Om du nämner en produkt eller tjänst, du länkar till att producera eller tjänst med hjälp av en unik affiliate kod som du fick när du registrerat dig för just detta affiliate program. Därifrån tjänar du pengar när som helst någon köper en produkt eller tjänst via din länk.

Generellt sett vill du samarbeta med affiliates som är relaterade till ditt bloggkoncept. Eftersom jag är en finansiell rådgivare, Jag har fokuserat mycket av min affiliate energi på finansiella produkter som sparkonton, kreditkort och investeringskonton.

Förutom att registrera dig för enskilda affiliate-program kan du också registrera dig för ett affiliate-annonsnätverk som erbjuder massor av olika affiliates på ett ställe. På så sätt kan du se vad som fungerar och vad som inte fungerar över tiden så tjänar du pengar.

Om du letar efter inspiration, min vän Michelle Schroeder-Gardner av webbplatsen vettigt har blivit expert på allt affiliate marknadsföring. Michelle tjänar mer än $ 100,000 per månad från sin blogg och huvuddelen av hennes inkomst kommer från affiliate försäljning. Michelle har haft så mycket framgång med affiliate-marknadsföring att hon även har sin egen kurs som heter Making Sense Of Affiliate Marketing.

Medan Michelle arbetar med massor av affiliates i financial services industry, en av hennes största affiliates är en blogg webbhotell som heter Bluehost. Detta går bara att visa att du kan tjäna pengar med nästan alla affiliate företag eller produkt om du känner din publik och bygga upp tillräckligt med trafik för att skapa försäljning.