Teckna elavtal på några minuter

Teckna elavtal tar bara några få minuter idag, och detta är tack vare den nya tekniken. Med hemsidor som Snorbilligt.se kan du bara jämföra olika elbolag, och sedan välja den tycker är billigast via internet. Du slipper idag att ringa var och en av alla elbolag, vilket skulle ha tagit en hel evighet. Det är nästan omöjligt i sig att jämföra dem även om du orkat att ringa dem alla, eftersom att priserna förändras hela tiden. Så du måste kunna jämföra blixtsnabbt om det ska vara någon som helst vits med det.

Varför tecknar vissa elavtal fortfarande via telefon?

Ja det är en bra fråga måste jag säga, för tyvärr är det dem som inte vill bli lurade som blir det. Man kan ju säga som så här, vad tror du det elbolaget du pratar med i telefon kommer att svara om du frågar om dem är billigast? Ja just, att just dem har billigast elavtal av alla för dig. Och detta är nästan helt omöjligt som sagt vad att kolla upp själv, om du inte använder en jämförelse hemsida.

Ta dig lite tid innan du tecknar nytt elavtal

Du ska inte ha för bråttom när du tecknar nytt elavtal, för det kan kosta dig ganska mycket extra om du tecknar fel avtal. Men tar du bara dig lite tid så kommer du hitta billigast elavtal.