Tandblekning, den nakna sanningen

Med tandblekning kan alla som vill lysa sitt leende dra nytta av blekning av tänderna. Klienter med tänder som är fläckade på grund av ålder, rökning eller olika andra externa missfärgningsvariabler är enastående utsikter för tandblekning. Forskningsstudie tyder på att tandblekning är helt effektiv hos mer än 78% av individerna. När tandblekning fortsätter att expandera i överklagande, fortsätter forskningsstudien rakt in i alla typer av blixtsystem.

Tandblekning är inte långvarig och fungerar genom att ta bort de naturliga produkterna i emaljen genom att flyta dem med ett peroxidderivat. Tandblekning är också bara tillförlitligt om det finns mycket emalj.

Det finns två huvudsakliga former av tandblekning: professionell blekning och även tandblekning
Expert Pearly Whites Lightening

En av de mest effektiva och säkraste metoderna för tandblekning är det tandläkarövervakade förfarandet. Inledningsvis kommer tandvårdsexperten säkert att ta reda på om du är en kandidat för tänderlättnad samt vilken typ av blixtlinssystem som skulle ge de mest effektiva resultaten. Tandvårdsexperten måste också diskutera vad du direkt kan förvänta dig för din individuella omständighet. Innan tandblekningsterapi rensar de flesta tandläkare upp tänderna, laddar alla typer av tandhåligheter och ser till att patientens tandkött är friska.

Tandvårdsexperter rekommenderar vanligtvis att försöka tandbleka först för att undvika behovet av mer komplicerat kosmetiskt arbete. Frågor som kan hända vid professionell tandblekning är sällan och är vanligtvis mindre. Generellt är tandblekning under specialistövervakning en effektiv metod för blekning av tänderna.

Tandblekningssatser

Ett valmöjlighet för specialtändning av tänder är att använda ett tändbelysningssystem eller kit. Majoriteten av tänderlättnadssystem består av en blekningsgel som placeras i munstycken som passar över dina tänder under olika tid. Vanligtvis ger tandblekningspaket av hög kvalitet dig cirka 500 till 800 dollar. Budgettänder för ljusbelysning börjar på cirka 29,95 dollar, men de är normalt mindre effektiva.

American Dental Association har faktiskt gett sitt godkännande till vissa tandblekningsprodukter, så var säker och försök också hitta ADA-märket för godkännande om du ska köpa ett blixtpaket. Det är viktigt att leverantörens anvisningar följs specifikt när man använder ett tandblekningspaket i huset. Använd inte heller ett tandblekning föremål i mer än två veckor utan att prata med en tandläkare.

Nackdelar samt begränsningar av tandblekning

Även om tandblekning är riktigt effektivt kan det finnas kortvariga nackdelar, som ömma tandkött eller värkande tänder från blekmedlet. Kronor, broar, bindningar och även fyllningar går bara tillbaka till sin ursprungliga färgning; de tänder inte någon typ av tillbehör med specialtandblekning. Olika missfärgningar behöver olika lösningar, därför är det nödvändigt att ha en tid med en tandvårdsexpert innan du försöker en tandblekningsprodukt.

Medan tandblekning utvecklar ljusare leenden är vissa människors förväntningar extremt höga och de blir svaga med resultaten.

Forskningsstudie fortsätter direkt i alla typer av blekningssystem. Som ett resultat av dess effektivitet säkerställer tandblekning att de fortsätter att växa i överklagande. Regelbunden professionell tandrengöring av tandläkaren hjälper till att upprätthålla den bestående framgången med tandblekning.

Tänk på att bleka tänderna om dina tänder är nedtonade från ålder, kaffe, te eller röka cigaretter.