Installera iptv-spelaren på din dator

För att starta allt detta företag-till exempel ladda ner och installera programmet från IPTVIS webbplats.

Om du har en annan leverantör måste du gå till deras hemsida och ladda ner en spellista med operatörens kanaler efter installationen av spelaren.

Installationen är mycket enkel. I slutet av installationen, ta bort de extra kryssrutorna om du inte vill installera sverigeiptv.se ytterligare program från Yandex.

Starta iptv24.se genvägen som uppträdde på skrivbordet och dyka in i världen av digital-tv.

Här är alla samma kanaler som går på Smart-TV på Triolan, eftersom programmet som standard laddade spellistan för den här leverantören.
Vi kan inte säga att bildkvaliteten på IPTVIS är väldigt chic-de flesta kanalerna är inte i hd-upplösning och vid första anblicken orsakar inte glädje. Men glöm inte att det här är vanliga, nästan fria program.
I betal-tv dominerar HD-kanaler.
cho-takoe-iptv-2

Det här är skärmen som visas på din dator när du installerar IPTVIS spelaren. Listan över kanaler på höger sida kan tas bort, och i inställningarna kan du ändra skärmstorleken för bekvämare visning

Ibland, efter installationen, visas inte bilden…
Det kan finnas flera anledningar. Till exempel var vi tvungna att inaktivera brandväggen under testet, eftersom det blockerade programmets åtkomst till Dreamfilms.
För att göra detta finns det tjänsteleverantörer som ska hjälpa till att lösa några (teoretiskt) problem med IPTVIS.

Om allt fungerar kan vi se vilka funktioner som är särskilt intressanta i interaktiv TV.

En av de mest användbara är möjligheten att pausa ett program eller en film när du behöver avbryta visning på IPTVIS, men du vill inte lämna skärmen och vänta på reklam under lång tid. Efter en paus kommer din film eller IPTVIS sändning att fortsätta från det ögonblick den stannar och kommer att ligga bakom den levande bilden under pausens varaktighet.

Du kan spela in önskad passage genom att klicka på inspelningsknappen på tvip24.com.
Den inspelade filen sparas i en mapp som kan hittas genom att klicka på inställningsikonen (gear) längst ner till höger på IPTVIS skärmen.
Det spelas upp senare av en vanlig videospelare, om du självklart har alla nödvändiga codecs installerade.
cho-takoe-iptv-3

Spela in knappen i den nedre panelen av spelaren

Det finns också en speciell kanal Surfing funktion för dem som gillar att köra fjärrkontrollen via kanalerna. IPTVIS Programmet kommer att göra detta för dig – alla kanaler visas på skärmen i form av små svarta rutor, som i sin tur i några sekunder visar vad som för närvarande finns på varje kanal.

Spelaren som vi installerade på din dator är universell och lämplig för alla leverantörer.
Allt du behöver är en lista över kanaler i spellistan.
Det här är en fil som kan kallas till exempel IPTV. M3U eller en länk till samma spellista på IPTVIS leverantörens hemsida, som du anger i din spelare i inställningarna och få nya kanaler i mängden flera hundra bitar.

Låt oss till exempel lägga till en spellista från tredje part till vår redan installerade virtuella spelare som tagits från Triolans webbplats.

Till att börja med, med hjälp av sökmotorn för frågan “iptv-spellista” hittar vi webbplatser där dessa filer eller länkar är allmänt tillgängliga från IPTVIS.

Vi kommer inte att ange specifika adresser på Internet, eftersom vi har en recension, inte en reklamartikel, så du kan göra det själv… det är inte svårt.

Fortsätt sedan enligt följande:

ladda ner filen med .m3u förlängning till din dator öppna IPTVIS spelarens inställningar genom att klicka på växeln i nedre högra hörnet kontrollera alla inställningar (programmet startar om)

klicka på IPTVIS filvalsknappen och hitta den på din dator
Lägg till filen till spelaren genom att dubbelklicka på den med musen
och njut av att titta på det!