Ecigg hjälpte mig att sluta röka

Att ecigg hjälpte mig att sluta röka är en guds gåva, detta hade jag aldrig kunnat tro att en liten manick som ser ut som ett usb minne kunde göra. Saken är den att jag under en längre tid har försökt att sluta röka cigaretter, men då har jag inte lyckats.

Även om jag försökt med allt som apoteken har tipsat mig om, så som plåster och annan skit så har det inte fungerat. Det ända apoteken inte tipsa mig om var att testa ecigg. Och det var faktiskt en kompis till mig som hade en kompis, som i sin tur hade en kompis. Och denna kompis hade en mor, vars svärson hade testat ecigg.

Och han hade i vart fall lyckats att sluta röka med hjälp av en ecigg han fått från Vape.se. Till denna ecigg fick han också en ejuice som heter WANTED LIQUID som han använder.

Kan jag, så kan du!

Precis som du troligtvis så hade jag också jättesvårt för att sluta röka cigaretter, men jag lyckades. kan jag så kan du också sluta röka cigaretter med hjälp av ecigg. Det är inte enkelt som jag brukar säga, men det går!

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.